Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Παρών

Εδώ είμαι .
Δύο  απορίες  θέλω να μου εξηγήσουν όσοι μπορούν. Την μία έχει και ο Δημήτρης.
Δεύτερη ημέρα Φεστιβάλ μελιού στο Περιστέρι Ημέρα Σάββατο 8/12/12 και ταυτόχρονα ανακοινώνεται ημερίδα μελισσοκομίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΩΡΑ  11.00
Την ίδια ημέρα  και     ΩΡΑ   10.00  Έχει την      7η Γενική Συνέλευση των μελών της της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας-Σηροτροφίας στον ίδιο χώρο (Πανεπιστήμιο)  με θέματα:  
 Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.
Ø  Ενημέρωση για το τρόπο διεξαγωγής των εκλογών
Ø  Ενέργειες και δράσεις της Εταιρείας για το θέμα των ψεκασμών των φοινικοειδών στην Αττική και αλλού
Ø  Ενέργειες και δράσεις της Εταιρείας για το θέμα των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής
Ø  Ενέργειες και δράσεις της Εταιρείας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το μέλι και τα λοιπά προϊόντα της κυψέλης
Ø  Ενημέρωση των μελών για τα συνέδρια, εθνικά ή παγκόσμια, στα οποία συμμετείχε η Εταιρεία
και καλά κάνει.
΄Oμως η πρώτη απορία είναι γιατί δεν κάνει  όπως αναρωτιέται και ο Δημήτρης την ημερίδα στο Περιστέρι , εκεί που να μπορούν και οι εκθέτες να παρακολουθήσουν  ;  Δεν είναι καλύτερα να μετακινηθούν τέσσερα άτομα παρά να τριγυρνούν με διάφορα μεταφορικά μέσα όσοι έρθουν από την επαρχία ;
Δεύτερη απορία .      ώρα   10.00  Γενική Συνέλευση με τόσα θέματα   και θα τελειώσει  μέσα σε μία ώρα (ούτε προεδρείο δεν προλαβαίνουν να εκλέξουν)  ώστε  στις  11.00  να αρχίσει  η  ημερίδα ;  Υπάρχει μια περίπτωση . Δηλαδή ορισμένοι - ίσως οι ομιλητές  - να είναι στην ημερίδα και να πηγαινοέρχονται  στην συνέλευση.
Δικαίωμά τους να  ενεργούν κατά την βούλησή τους , αλλά και δικαίωμά μας να αναρωτιόμαστε και να προτείνουμε όταν πρόκειται για κάτι που αφορά όλους μας.
5 σχόλια:

 1. Καλησπέρα αγαπητέ φίλε(σε είχαμε "χάσει"......οι απορίες είναι δύσκολες....κάτσε μην αλλάξει ο τόπος της γιορτής και πάει....σε κανένα νησί.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σχετικά με την ανάρτηση θα ήθελα να αναφέρω ορισμένα λάθη που έκανα για την ημερίδα . Έμαθα από τον Μάρκο και το Σπύρο ότι δεν έδωσαν χώρο στην έκθεση για την ημερίδα. Πρωτάκουστα πράγματα. (τα λάθη πρέπει να τα παραδεχόμαστε και να τα διορθώνουμε).
  Στην έκθεση που πήγα σήμερα Κυριακή, τι να σας πω. Καλύτερα που δεν ήρθαν πολλοί συνάδερφοι από την επαρχία. Σαν σαρδέλες στο κουτί (μικρός ο χώρος), Μόνο δυο τρεις εκθέτες με μελισσοκομικά εφόδια.
  Χώρος για παρκάρισμα ψάξιμο μια ώρα στα στενά.κλπ,κλπ,κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σας κάνω γνωστο για μια προσπάθεια βοήθειας που γίνεται προς Μελισσοκόμους που έχουν πληγεί από διάφορες καταστροφές.όπως Πυρκαγιά και Δηλητηριάσεις από άλλους Μελισσοκόμους.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  www.beesupported.blogspot.gr
  Σοφία Γασπαράτου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χρόνια Πολλά.
  Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή